Pareri

Astept cu drag sugestiile si propunerile voastre chiar aici, pe site. Va multumesc!

Bulugean Alisa

Un om deosebit! Melodiile tale transmit atat multa iubire cat și multă sensibilitate. Un interpret care face atmosfera și cum se zise"iti i-a durerea de pe inimă cu vocea sa de aur! O zi buna!

Victor

Din Basarabia felicitari pentru acest interpret.Primesc o satisfactie ascultindul pe el si trupa sa.Ocupindu-ma cu un alt gen de muzica ma facut sa ascult si muzica populara.Nu am studiat muzica Olteneasca dar oricum se deosebeste de ceia ce este plin youtubul de muzica tiganeasca.Ma-si vrea prezent la o petrecere unde cinta acesti muzicieni.Succese!

cosmina

Un artist cu mult caracter si cu o voce deosebita,o voce calda care ajunge la inima tuturor...Ascult cu mare drag toate melodiile Dv si ma bucur ca am avut ocazia de a va cunoaste si personal...Santeti un om DEOSEBIT !!!

madalin

un artist deosebit, cu o voce foarte calda si un timbru vocal foarte placut, va dorect succes in continuare pe toate planurile!

Ioana

Un artist deosebit,o voce blanda ce ne alina dorul din suflet, te iubim si multumim ca existi ,iti dorim mult succes atat pe plan personal cat si profesional!!!!

Daniela

O voce minunata,un artist deosebit si de mare valoare. Mult succes in continuare!!!

Bianca-Maria

Un artist deosebit,de mare valoare,cu o voce de aur!!!Ne mandrim ca sunteti consatean de al nostru!!! Bafta la mai multe melodii si cat mai curand piese noi!!!

Popa Irina

O voce deosebita,calda si blanda ce ajunge la inimile noastre,un artist deosebit care stie sa filtreze cantecul popular prin sufletului lui, apoi il transmite cu multa dragoste noua oamenilor de rand ,cei care ne regasim in aceste melodii atent mestesugite ! Mult succes pe viitor si sa urci cea mai inalta treapta a muzicii populare ,dar si in inimile oamenilor de rand!!!

Toate drepturile rezervate © cornelcojocaru.ro 2021